Ce spun clientii

Vezi toate marturiile cursantilor nostri pe facebook. Click aici

"Foarte multumit de serviciile BIDI TRANS. M-am inteles foarte bine cu instructorul, Vlad Lubinsky, care a avut rabdare cu mine si m-a ajutat sa obtin calificativul admis."

Iacob Sabin Gabriel

Recomand scoala de soferi BIDI TRANS au dat dovada de profesionalism. Domnul istructor Ciobanu Ion este un instructor foarte bun, are multa rabdare, am invatat foarte usor sa conduc cu ajutorul dansului. Il recomand cu incredere!"

Tarasinca Radu

"Am urmat cursurile școlii de șoferi BIDI TRANS Alexandriei,sub îndrumarea domnului instructor Vlad Lubinschy căruia îi datorez astăzi succesul de a dobândi permisul din prima. Il recomand pe domnul instructor, a stiut sa ma motiveze si sa fie alaturi de mine deși eu nu am avut incredere deplina ca voi promova din prima,un om in adevăratul sens al cuvântului. Va multumesc!"

Ana Maria Nechifor

"O școală de șoferi la nivel european. Astăzi am luat sala din prima încercare. Urmează traseul. Mulțumesc domnului instructor Bică Florin. Un adevărat profesionist."

Popescu Viorel Elvis

"Recomand cu mare caldura pe domnul instructor Grosu Madalin, care pe langa faptul ca este un foarte bun profesionist, este si un foarte bun pedagog. A dat dovada de foarte multa rabdare si seriozitate. Este un om deosebit si ii multumesc din suflet pentru tot ce m-a invatat!"

Mihai Maria-Diana

"Recomand cu mare caldura pe domnul instructor Grosu Madalin, care pe langa faptul ca este un foarte bun profesionist, este si un foarte bun pedagog. A dat dovada de foarte multa rabdare si seriozitate. Este un om deosebit si ii multumesc din suflet pentru tot ce m-a invatat!"

Mihai Maria-Diana

"Cel mai bun instructor este dl IONUT Barbu! Sub îndrumarea lui, condusul e o placere. Multumesc intregului personal al scolii BIDI TRANS pt amabilitate si profesionalism. Recomand tuturor aceasta scoala si mai ales pe dl Ionut."

Negoita Maria

"Recomand școala de șoferi BIDI TRANS. Am luat proba practică cât și teoretică din prima. Instructori buni și foarte practici, apelați cu încredere la serviciile lor."

Olteanu Robert

"Va multumesc frumos pentru tot ce m-ati invatat ofer cu incredere scoala de soferi BIDI TRANS. Si mai ales ii multumesc frumos instructorului Alexandru Stoica pt rabdarea acordata si pt tot ce ma invatat. Mult noroc tuturor cursantilor."

Trandafir Antonio

"Mulțumesc instructorului Barbu Ionut ! Am luat sala cu 25 din prima , am luat traseul din prima ! Cel mai bun instructor ! Mulțumesc pentru exigenta."

Nitu Iulian

"Datorita domnului Musat Stefan care m-a indrumat cu calm si rabdare am reusit sa iau permisul de conducere/traseul din prima. Sunt total multumit cu lucrurile invatate si ofer toata apreciere scolii BIDI TRANS si instructorului!!!"

Cioboata Cristian

"Îi mulțumesc domnului instructor Ionuț Barbu pentru tot ce m-a învățat, pentru cât de calm și înțelegător este, cel mai bun instructor!! Cu ajutorul lui am luat permisul din prima și nu s-a îndoit niciodată de mine. Recomand această școală și în special pe domnul instructor Ionuț Barbu!!"

Telegan Alexandra

"Multumesc domnului instructor Alex Stoica, un om de nota 10, am invatat sa conduc cu placere, rabdare si calm datorita lui."

Smochina Alexandru Daniel

"Astăzi am promovat proba practică pt obtinerea permisului auto si acest lucru se datoreaza unui „OM” ,unui instructor de nota 10 plus, BARBU IONUT! Un instructor care m-a învățat si mi-a dat încredere în mine si in cunostintele predate de el atat la orele de legislație rutieră cat si la cele de condus ,un instructor care stie sa si glumească dar sa fie si un mic „Tartor” atunci cand greseam si nu eram atent ! Un instructor devotat care pune suflet in ceea ce face! Multumesc Ionuț,multumesc Biditrans!"

Zbereanu Alexandru

"Recomand cu incredere scoala de soferi BIDI TRANS! In special il recomand pe domnul instructor Costi Topala, un instructor desavarsit de la care orice elev are foarte multe de invatat."

Constantin-Catalin Luca

"Recomand cu incredere scoala de soferi BIDI TRANS! In special il recomand pe dnul instructor Costi Topala, un pedagog desavarsit de la care am invatat foarte multe!"

Catalin Luca

"Recomand Scoala BIDI TRANS, mulțumesc domnului instructor Topala Costi , cel mai bun si cel mai de treaba instructor posibil 👍🏻"

Iordache Alexandru

"Recomand școala de șoferi BIDI TRANS pentru profesionalismul respectul și seriozitatea cu care își tratează cursanții. În același timp îi mulțumesc și îl recomand pe domnul instructor Sorin Purcarea pentru susținerea și încurajarea acordate atunci când nu mai aveam deloc încredere în mine."

Sterpu Oana

"Experienta avută cu școala de șoferi BIDI TRANS a fost una extrem plăcută. Doresc sa mulțumesc atât domnului instructor Sorin Purcărea pentru răbdarea și claritatea în explicații, flexibilitatea în programări și seriozitatea în respectarea programului stabilit, cât și doamnei Adriana Stanciu de la biroul BIDI TRANS Militari pentru amabilitatea și ajutorul oferit cu toate informațiile și documentele necesare pentru examenul auto. Recomand biroul din Militari (Iuliu Maniu) al BIDI TRANS cu toată căldura."

Petrescu Silviu

"Rabdarea si dedicarea domnului instructor Niculaita Gheorghe m-au ajutat sa trec peste toate fricile legate de condus si sa iau carnetul desi nici macar eu nu credeam ca voi putea face asta. Va multumesc mult domnule instructor!"

Eliza Bailicenco

"Mulțumesc din suflet celui mai bun instructor din Bidi Trans: Niculaita Gheorghe. Un adevărat profesionist!!! Îl recomand cu toată încrederea!!!"

Cojan Mioara

"Multumesc domnului Niculaita Gheorghe pentru rabdarea si profesionalismul ce il caracterizeaza.Il recomand cu placere !!!"

GANEA FLORENTINA SILVIA

"Succes total! Recomand BIDI TRANS (personal profesionist, servicii la superlativ), dar mai ales il recomand cu căldură pe domnul CĂTĂLIN DĂSCĂLIU. Este un instructor desavarsit, cu vaste cunostinte, de un calm extraordinar, căruia îi pasă de cursanții sai. Va multumesc din suflet🙏"

Catalin Dascaliu

"Buna ziua,m-am înscris la dl instructor Cătălin Dascaliu(jos pălăria pt dansul-profesionalism,răbdare,umor).Si o sa îmi rămână mereu in minte o vorba”aoleou,mama murim”😂 și cu cât îmi spunea aceasta vorba,ma ambitionam și mai tare sa învăț !!!Am luat traseul de prima data!Recomand cu toată increderea"

Besnea Roxana

"Recomand cu încredere școala BIDI TRANS și în special vreau să mulțumesc domnului instructor Eugen Tisler,care a reușit să mă îndrume spre reușită"

Popescu Lorena

"Recomand cu incredere scoala de soferi BIDI TRANS. In urma cursurilor cu domnul instructor Catalin Dascaliu am reusit sa obtin permisul de conducere. Multumesc din suflet școlii si domnului instructor pentru profesionalismul de care a dat dovada!"

Cana Ana Maria

"Am decis sa merg pe recomandarea soțului meu și am ales ,,Academia de Soferi’’ unde l-am cunoscut pe dnu Tisler Eugen, un om minunat, rabdator si un bun instuctor, care a reușit să mă învețe tot ce îmi trebuia sa stiu ca șoferitã: sa am încredere în mine, atenție distributiva și să nu am emoții inutile.🙂.Vã multumesc încã odatã,dnu Eugen ! Recomand cu încredere BIDI TRANS !"

Sandu Cateluta

"Va recomand scoala de soferi BIDI TRANS si ii multumesc foarte mult domnului instructor Tisler Eugen pentru cunostintele dobandite si pentru incurajarile primite,il recomand din suflet si sunt foarte fericita ca am avut un instructor atat de bun. Datorita lui am luat examenul astazi 3.05.2019. Va multumesc foarte mult."

Baltateanu Mirela

"Am obtinut permisul de conducere cu ajutorul dl instructor Tisler Eugen,un om foarte calm si deosebit care pune foarte mult suflet in meseria sa.Din punctul meu de vedere este cel mai bun instructor, il recomand din suflet .Va multumesc dl Eugen pt răbdarea care ati avut o cu mine si pentru vorbele frumoase de încurajare !❤"

Sin Mihaela Cristina

"Țin să mulțumesc domnului Nica pentru sfaturile și răbdarea care a dat dovadă și mulțumiri și domnului Eugen Tisler pentru că mi a corectat din greșeli și mi a dat sfaturi utile de care țin cont și în momentul de față."

Cojocaru Alexandru

0

Sedii

0

Poligon

0

Simulatoare

40

Autovehicule

Contacteaza-ne

Vino sau suna la oricare din sediile BIDI TRANS si vei obtine informatii despre conditiile inscrierii, ofertele promotionale, cursurile teoretice, orele de traseu, profesori, instructori si examene.

Care sediu BIDI TRANS este mai aproape de tine?

Sos. Alexandria

Oltenitei

Militari

Rahova