Scoala de soferi Bidi Trans

ATESTATE SOFERI MARFA SI PERSOANE 

  • Atestat pentru conducatorii auto care efectueaza transport rutier de marfuri cu vehicule a caror masa totala maxima autorizata este mai mare de 3,5 tone:

 

        Conditii:

         - buletin sau carte de identitate

         - permis de conducere cat. C

 

 

Oferta pentru conducatorii auto posesori de permis de conducere cat. C obtinut inainte de 09.09.2009 ( CPC)

 

       Durata: 5 zile

       Pret: 290 lei

 

 

Oferta pentru conducatorii auto posesori de permis de conducere cat. C obtinut dupa 09.09.2009 ( CPI)

 

        Conditii:

         - buletin sau carte de identitate

         - permis de conducere cat. C

 

        Pret:400 lei ( + 250 lei - proba practica)

 

 

  • Atestat pentru conducatorii auto care efectueaza transport rutier de persoane cu vehicule care, prin constructie si echipare, sunt destinate sa tranporte mai mult de 9 persoane, inclusiv conducatorul auto

    

          Conditii:

         -  buletin sau carte de identitate

         -  permis de conducere cat. D

 

 

Oferta pentru conducatorii auto posesori de permis de conducere cat. D obtinut inainte de 09.09.2008 ( CPC)

 

         Durata: 5 zile

         Pret: 290

 

 

Oferta pentru conducatorii auto posesori de permis de conducere cat. D obtinut dupa 09.09.2008 ( CPI)

 

      Pret: 400 lei ( + 250 lei - proba practica)
 

 

 

  • Atestat pentru conducatorii auto care efectueaza transport rutier cu vehicule avanad mase si/sau dimensiuni de gabarit depasite

      

      Conditii:

         - buletin sau carte de identitate

         - permis de conducere cat. C

 

        Durata: 5 zile

        Pret: 250 leiSCOALA DE SOFERI BIDITRANS

Instructori cu experientaInstructorii nostri sunt pregatiti pentru a va ajuta sa deprindeti cunostintele practice necesare. Datoria acestora este sa invatati repede si corect manevrele din poligon sau de pe traseu.

Concept didactic probat in timpProcesul de invatare trebuie sa fie placut si eficient. Metodele noastre didactice asigura ca notiunile sunt prezentate in ordinea in care pot fi asimilate in mod natural si fara un efort iesit din comun.

Materiale didacticeVa punem la dispozitie materiale didactice pentru eficientizarea procesului de invatare. In decursul timpului am pus la punct o brosura cu legislatia si aspectele teoretice din intrebarile de la examen.

Raport corect
Pret - CalitateTaxa pe care o platiti pentru inscrierea la curs este pretul final pe care il platiti, fara alte plati "speciale". In pretul pe care il platiti este inclus TVA-ul, orele de legislatie si de practica minime obligatorii.

CE TREBUIE SA STII

Varsta minimaIn functie de categoria pe care o doriti varsta minima este 16 ani pentru A1, B1; varsta minima este de 18 ani pentru categoriile A si B, si 21 de ani pentru celelalte. Varsta minima este specificata la fiecare categorie in cadrul sectiunii oferte cursuri.

Orele de traseuOrele de traseu vor fi programate, in limita posibilitatilor, fara sa fie nevoie sa va invoiti de la serviciu, scoala, facultate, etc. Se pot programa ore de traseu in toate perioadele unei zile, dimineata, la pranz sau seara, in timpul saptamanii.

Program cursuriFiindca prezenta la cursuri este necesara si obligatorie insusirii cunostintelor teoretice, cursurile sunt programate seara. La cursurile de legislatie la care nu puteti fi prezenti se pot recupera in saptamana urmatoare cu alta grupa de studiu.

Despre examenExamenul va fi sustinut dupa o verificare prealabila in cadrul scolii noastre, a cunostintelor teoretice/practice. Simularea examenului ajuta la controlarea emotiilor si cresterea increderii in propriile cunostinte. Cei care participa iau examenul in procentaj mult mai mare.

GALERIE VIDEO

Toate drepturile rezervate BIDI TRANS